Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Dinitrogén-oxid a levegőben

2010.05.04. 00:47 ixixix

A mai napon valam eszméletlen bódult állapotban volt a világ.
Nagyapámnál jártam, aki vér MSZP-s, és olyat láttam amit ez elött még nem.

Nagyapó ATV-t néz. Belenézek én is és tök konstruktívan értekeznek a Fideszről.
Pár percel késöbb Nagyfaterral kezdek politizálni, aki ugyancsak pozitívan értékelte Viktor elmúlt hetét, és pozitívan állt a jövőhöz.

Természetesen ebben közrejátszik a várakozás is, de ez több, ilyen eddig még nem volt!

Hölgyeim, uraim: tényleg más országban vagyunk! Nincs akkora gyűlölködés a társadalomban, mint eddig!

1 komment

Címkék: politika társadalom

Vakság

2010.04.04. 23:03 ixixix

Tegnap jöttem haza vidékről, és ez alatt a másfél óra alatt sikerült nagyszüleimmel kibeszélnünk az aktuálpolitikai helyzetet, és egyben értékelni az elmúlt 20-30 évet.

Azt megértem, ha nem akarnak az MSZP-re szavazni, sokan nem akarnak oké, nameg eddig is Fideszesek voltak, de én másfél óra alatt nem tudtam megértetni velük, hogy ha az a lényeg, hogy nem az MSZP(mert ez volt a lényeg), akkor ne csak a Fidesz jöjjön számításba. Nem hiszem hogy rosszat tenne a Fidesz az országgal, de a választás mégsem arról szól, hogy a lehetőségek ismerete nélkül, egy lehetőségből választunk.

A legrosszabb az egészben, hogy azt hogy a Fidesz nem hajlandó érdemi párbeszédet folytatni a választókkal, nem mondják el mit tennének, teljesen támogatják.Úgy szavaznak valamire, hogy nem is tudják mit akar csinálni. Ez az egész nem túl demokratikus amit csinál a Fidesz... És a sok elkötelezett szavazót is csak kisgyereknek nézik, akik elhiszik amit mondanak, és utána saját gondolatként adják tovább...

Két dolog nem stimmel még így sem abban amit mondanak: Nem mondanak részletes programot, mert az MSZP ellopja. Ez egy ideig jól hangzik, de a választások elött egy héttel már nem lenne mit ellopni... Másik: Pénzügyeket nem ismerik. A költségvetési bizottság elnöke Varga Mihály. Ha ő nem ismeri a számokat akkor ki ismeri?
Azt várnám a Fidesztől, hogy hamár a nevükben benne van hogy demokraták(Fiatal Demokraták Szövetsége), akkor tartsák is be, hogy demokraták, és igenis álljanak a választók elé, hogy a programjuk alapján szavazzák meg őket, ahogy a demokráciában szokás!

Szólj hozzá!

Címkék: társadalom öreg megmondom