Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Te is látod a sok szart?!

2010.02.24. 23:24 ixixix

Nem, sajnos a bejegyzés címe nem metafora(sőt nem is szinekdoché...)!

Az a helyzet, hogy az elmúlt héten, mióta jobb idő van akár merre járok, iszonyatos mennyiségű kutyaszrart találok a földön! De egyszerűen iszonyatosan sokat! Nem tudom hogy lehet, hogy a jó időben kissebb a szarösszeszedési hajlandóság a gazdák körében, mint a hidegben, de ez van!

Sétálok egy-egy utcában, és néhol nincs olyan méter(!), hogy ne lenne a földön egy szétkent szar! Ha nem hiszed, járj utána, menj végig a Dózsa György út járdáján a Milleniumi emlékműtől az Ajtósi Dűrerig! Ez minden eddigi szarmennyiségnél durvább, amit idáig láttam!

Hogy a faszba nem képesek felfogni a kutyatartók, hogy a kutyával feladatok is járnak. Rex nem fogja felszedni maga után a szart, neked kell! Hajolj le és szedd fel, mert iszonyatosan gusztustalan! Ha nem vagy képes felszedni a szart, add el a kutyádat, nem neked való! Tarts hangyafarmot!

Pedig azt még elviselem, ha a vékony mutatóba készült fűsáv, vagy a fák töve van összeszaratva és otthagya. Nem gusztusos, de legalább másokat nem zavarsz annyira vele!

És kérdem én, mit érdemel az a bűnös, aki otthagyja a szart az úton?! Én azt mondom 10 000 bírság minimum! És nem csak elméletben. Ha a rendőr látja, már állíthatja is ki a csekket, rögtön, nem csak akkor ha épp ez a feladata!

Sőt a témától kicsit távolabb, kiterjeszteném ezt a rágógumi eldobásra, a szemét eldobásra, és a csikk eldobásra is! Sőt a házfal kutyával összehugyoztatására is! Az nem baj, ha hugyos a fa töve. Ha a villanyoszlop van összehugyozva az ugyancsak nem guszta, de elmegym de hogy a házfalak az egész városban le vannak hugyozva az szerintem abszurd!

Keményen büntetni minden közterület szennyezést, és addig is a kutyások foják fel, hogy nem csak meg kell várni hogy a kutya szarjon, és utána végre haza lehet vinni azt a "sokat sétálni akaró dögöt", hanem igenis szedd fel azt a kibaszott kutyaszart ha már kutyát tartasz! Legyen koszos a város, de legalább ne szaros!

Szólj hozzá!

Címkék: megmondom

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr731788262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása