Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Metró

2009.11.04. 22:12 ixixix

A metrót kurvára gyűlölöm Ez igazából nem igaz, ahogy végiggondoltam, rájöttem. A metró egy fura teremtés viszont!

Figyelem a földalatti tévhitekkel ellentétben nem Metró, azaz a poszt nyelvezetében nem az, mert a földalattit imádjuk, szeretjük, aranyos, szép(igaz a régi kocsik mégszebbek voltak), szóval a földalattit mindenében imádjuk!

Amit nagyon nagyon nagyon nagyon utálok benne, hogy kikúrt monoton. Ülök egy mozgó fémdobozban ami egy kibaszott csőben száguldozik, ahonnan ha kinézek, kurva sötét csöveket látok... SZAR! Avagy NEM MENŐ

De! Már nem a menő de, hanem de, mint azonban. Szóval ami jó a metróban!

Emberek! Annyira jó, ennek, több része is van, mind kis apró játék, amit mindet nagyon jó csinálni: Szemezés! Ha mész két megállót a metrón az pont elég ahhoz, hogy egy jó kis csajjal szemezz egy jót. Nem tart tovább csak amíg ott ülsz a metrón, aztán leszálsz, de jó érzés, mikor nem félénkek, és merik felválalni hogy bejössz nekik, vérpezsdítő!

Kettes számú metrós játék: Ha nincs szép csaj, jó csaj, lehet még a téged nézőket legyőzni. Általában ugye az emberek nem bírják, ha nézed a szemüket, kis gyakorlással te lehetsz a metró királya! És máskor is praktikus ez a képesség. Ha épp senki nem akar, akkor még lehet kezdeményezni is a dolgot. Grimaszokkal még viccesebb!

Ennek a kettes játéknak egy válfaja a mozgólépcsős játék, hogy felfelé, vagy lefelé(kinek hogy tetszik) nézed a szembejövőket, és ők ugyancsak elfordulnak!

Plusz apróság, hogy a mozgólépcsők "karfáján" vagy a mozgólépcsők közötti csúszás is nagyon jó!

A játékokat kivéve miért is jó még a metró? Egy gyors, és megbízható legtöbbször, leszarja a dugót, és minden mást! A német cserediákok(kisvárosból jöttek) imádták, hogy milyen gyors, mindenhova el lehet vele jutni! És igazából tényleg jó!

Valami jó ide még akart jönni, de közben mást csináltam és elfelejtettem...

És mert nyáron meleg van mint a szar, és sokan vannak, télen meleg van mint a szar, és sokan vannak! Nyomor, hering, sokáig taró építkezések, és Demszky pofija imádni való mikor késik megint a négyes!

Szólj hozzá!

Címkék: unalom

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr311498626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása