Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Challengeland

2009.10.30. 10:47 ixixix

Mikor régebben a Normafa környékén jártam, megláttam ezt a jó kis pályát, hogy van ilyen, és azóta valahol bennem sántikált hogy aztán mint a nagy szereplők a filmekben, előtörjenek a mélyből. És most hogy Dórival találkoztam arra gondoltam menjünk el elviszem ide, mert aranyos kis sportos lány ő, és mennyivel emlékezetesebb és élménydúsabb már egy randi itt mint mondjuk egy faiskolában, vagy reálisan egy moziban.

Hogy mi is ez tulajdonképpen: Fák között, kifüggesztett kábeleken mindenféle trükkös akadályokkal megbírkózva kell végigmenni, mászni, csúszni, olyan kettő-húsz méter magasságban. Az akadályok között a fák törzsére erősített megállóhelyeken(platformokon) pihensz. Végig bebiztosítod magad karabínerrel, mert ha nem te bánod meg... Igazából elsőre is hosszúnak tűnik a cucc, de mikor ottvagy, rájössz, hogy mennyire nem rövidek a pályák, és milyen sok különböző akadály van!

Ugrunk arra hogy ott vagyunk. Igaz a pénztárban a csaj nem volt szimpatikus, és a jegyár is kicsit húzós(150cm fölött 3500HUF, ami 3 óráig érvényes) de utána már nagyon party volt! Megkaptuk a remek kis felszerelést(amiben igazgatni kell a tökömet néha, ha ilyen beleülős csúszós dolog van, meg iszonyat jól áll ugye mindenkin a sapival együtt. Bár szépen megfogja kerekre és kiemeli a popsit, ez jó!) és mehettünk az oktató pályára, mert azt muszály, ráadásul még egyikünk sem volt ott. Ott volt egy jófej oktató/dolgozó(nem tudom hogy hívják), és jól kiokultuk magunkat.

Ez után megkaptuk a célpontot irány a mi méreteinkhez mért leggyengébb pálya a zöld. Leszámítva hogy volt elöttünk végig egy kis torlódás jó volt, így mindenhol várni kellett. De jó volt! Aztán irány a következő nehézségű pálya, a kék, ott már kevesebben voltak elöttünk, tök fasza kis akadályok, hidak mindenfélék voltak, itt azért már kellett koncentrálni! Mikor leértünk találkoztunk a volt oktatónkal aki azt mondja, menjünk szerinte a piros pályára, az még belefér sötétedésig. Vaaagy, van egy új pálya, hétvégén adták át, ő is ma ment rajta először(még ki sem volt táblázva), ott lehet kezdeni, masszívan nehéz. Hát mondjuk jó, újdonságot faja kipróbálni, nekieredtünk! Na az a pálya már elég kemény volt, beszaratósra sikeredett több része, igencsak megmozgatta karjainkat, nehéz volt, de nagyon fasza! Szóval jó volt, köszi "oktatócsávó"!

Szóval mindenkinek ajánlom a Challengeland kalandpályát, mer izgalmas, élvezetes kikapcsolódás, és nagyon jó élmény!

weboldaluk
(a képeket tőlük loptam)

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr71486115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása