Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

A kreatív flavors.me

2010.02.07. 23:38 ixixix

Az új év első jó webes szolgáltatása(?) a flavors.me! Angelday twitter üzenetei közt bukkantam rá.

Az oldal lényege, hogy egy "névjegykártya" oldalt tudsz magadnak egyszerűen csinálni, ahol megjelennek a web2-es tartalmaid a facebook-tól a twitteren és a flickr-en át a blogodig minden jóság, amit el tudsz képzelni. Ezt egyszerűen de pofásan rakja az arcodba, azaz mások arcába. Az ötlet nem rossz, de nem is ez a lényeg!

flavor.me

Ebben a projektben az a nagyszerű, hogy 3 layoutból(amiből leginkább 1 használatos) mennyi teljesen különböző és hihetetlen kreatív lap születik! Iszonyatosan sok kreativitás bújt el ezeken az oldalakon! Ezeknek az oldalaknak a nézegetése majdnem felér az ultra design weboldalak gyűjteményének nézegetésével inspiráció terén!

Ha akasz magadnak:

Invite kód: heat

És tényleg, miből áll? 3 layout, pár betűtípus, pár választható szín, és egy háttérkép, és voilà kész egy teljesen egyedi és kreatív weboldal! Feltéve ha ügyes kezek közt voltak ezek az egyszerű eszközök! Az egyszerűség győzelme! Éljen!

flavors.me designs

 

1 komment

Címkék: internet kocka

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr611738041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Tamás · http://upside.blog.hu/ 2010.02.08. 13:38:13

Én is ma akadtam rá, tényleg pofás dolgot lehet vele alkotni!
Végre egy oldal, ami igényesen összegyűjti a sok-sok web2 alkalmazásokat, komolyan mondom, annyi helyre regisztráltam, hogy már követni se tudom :)
süti beállítások módosítása