Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

A jövő számítógépei az interneten csücsülnek

2009.11.28. 13:06 ixixix

Most olvastam az Index cikkét, melyben fejtegetik, hogy halott ötlet a Google OS, és én igazat adok nekik, még nem elég kiforrott ahoz a technika, hogy így működjön ez az operációs rendszer.

A koncepciójuk ugye, hogy az operációs rendszer csak az internet eléréséért felel. Ebben nincs semmi rossz, én is el tudom képzelni, 10 év múlva, mikor már mindenhol stabilan elérhető lesz az internet, de még akkor sem teljesen így képzelem el... Ma viszont még túl korai, az ember nem tarthat magának a gépen semmit vele, ez ma még erős... (Ugyan úgy, mint ahogy nekem a Raindrop is használhatóbbnak, mai korba illeszkedőbbnek tűnik mint a Wave). 10 év múlva el tudom képzelni, hogy bárhonnan bejelentkezve elérjük a digitális életünket, de nem weboldal formájában, hanem egy másik gépen a saját felületünket látva, aminek a beállításainkat és az adatokat az otthoni gépünk küldi. És ebbe a rendszerbe lesznek beépítve szépen a kézi kütyük is, mint pl az iPhone 8 vagy a Palm Life.

Ellenben a cikkben megemlítették az Intel operációs rendszerét is, a Moblint, amit netbookokra terveztek, jól utánaolvastam és nagyon bejövős! Ez hasonló a Google koncepciójához, csak tud működni 2010-ben is. Gyönyörű szép rendszer, aminek az alapja az internet(ugye netbookokra van) és a média fájlok, beleépítve minden mai közösségi webes és chates dolgot is. De minden más programot is lehet rá telepíteni, és használni, ha arra lenne szükség. Szép egyszerű, nagyszerű, ha egyszer lenne netbookom(nem lesz, mert fölösleges laptop és iPhone mellé) akkor Moblin lenne rajta!

Szólj hozzá!

Címkék: internet kocka

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr931558468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása