Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Durva szopás

2009.11.22. 11:12 ixixix

Hú bazdmeg miben volt részem ma hajnalban(vagy legyen inkább tegnap éjszaka? hogy logikus?)... Dóri leánynál voltam fent kis iszákos szülinapi zsúr után, és természetesen jól kavarodtak a dolgok. Minden jól is ment, aztán geci, olyan szopásban volt részem, hogy azt hittem nem marad farkam, és sajnos rossz értelemben...

Először elkezdi verni mint az állat, de majd leszakítja a bőrt róla, úgy. Aztán meg rácuppan, de mint akinek krokodil fogai vannak elkezd rajta nagyon durván dolgozni, hát bazdmeg majdnem leharapta! Húh, reggel megnéztem, sebes a makkom oldala a fogától! Nagyon durva! Jól esik, hogy lelkes, de vajon miért akar susit csinálni belőle? Ti hogy vagytok ezzel, mi a tapasztalotok, a faszrángatásról, és a fogsorvillogtatásról a műszeren?

Szólj hozzá!

Címkék: magamról

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr21543339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása