Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

A nagy sárga RSS Gomb!

2009.11.17. 18:00 ixixix

Mivel az internetet nagyon sokan bután használják, nem használják ki a létező lehetőségeket, most leírom mi a legnagyobb elmaradás sokaknál!

Ugye manapság még mindig sokan úgy interneteznek, hogy van pár weboldal, vagy blog, amit szeretnek, és azokat időnként megnézik, hogy van-e valami új. Mit szóltok ahhoz, ha azt mondom van egy megoldás, hogy ha bármi új van, akkor értesülj róla?

Márpedig van megoldás erre, nem is új, már az ezredforduló óta működik, létezik! Ez az RSS, és már egészen biztos, hogy te is rengeteg helyen láttad! Ismerős ez a logó itt jobb oldalon? Rengeteg weboldalon feltűnik, és ez jelöli az RSS-t. Sőt valószínű ha megnézed valahol ennek a weboldalnak a címe mellett vagy "rézsut" alatta is ott ficánkol egy ilyen logó a böngésződben!

Hogy működik? Sok-sok oldalnál van ez a gomb, amire kattintva kiválaszthatod, hogy feliratkozol az új hírekre. Ezt a funkciót tudod a böngésződdel is használni, de érdemesebb valami erre való programmal. És miután feliratkoztál, a program mindig jelzi neked, hogy új hírek vannak ezen és ezen az oldalon, vagy új bejegyzést írt Péterke haverod a blogjába, és meg is tudod nézni.

A blog RSS-ére való feliratkozáshoz kattanj rám!

Milyen prgramot érdemes használni? Hát van bőven sokfajta program, én Windowsra a Feedreader programot tudom ajánlani, mert átlátható és egyszerű, Mac-re pedig a NewsFire programot ugyan ezért! Csak töltsd le, iratkozz fel egy-két oldalra, és meglátod milyen jó rendszer ez!

Ezek után nem kell majd minden nap végigpörgetni az origót, az indexet, a napiszart, és a kedvenc blogokat, mert megkapod egyben hol van új tartalom!

Szólj hozzá!

Címkék: ajánló internet

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr401525329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása