Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Filmek

Planet 51 poster Avatar poster Star Trek poster

Sorozat

poster

A nagy sárga RSS gomb!

RSS

Irány Hollandia

2009.10.27. 12:00 ixixix

Azaz irány lenne! Dejó lenne!

Úgy kezdődött a dolog, hogy "Ratyesszal" akart minket az igazgató elé vinni a biológia tanár(amit végül feladott) és akkor találtam egy újságot, ami külföldi tanéveket reklámozott!

Kurva jó. Befizetsz x összeget, kimész egy egész tanévre egy családhoz, és ott jársz iskolába meg ugyanúgy vagy ugye mint itthon! Egy, tanulsz nyelvet, kettő, kurvára sok élmény!!!

Mostmár levették a napi  vásárolható adagot hollandiából fejenként 20g-ről 5g-re... Hát beszarás, ha öt gét elszívsz egy coffe shop-ban egy nap, három napig nem tudod hol vagy... Bolondok ezek a hollandok!

Hogy miért Hollandiát néztem ki az azért van, mert a legolcsóbbak(1,190,000 Ft) között volt Németország, Hollandia, Ausztria, Svájc, meg talán még valami, de ki a szar emlékszik... A lényeg hogy hollandia a legkirályabb ezek közül! Szabadság, jó az időjárás(0-20°C egész évben), mari hónajja, ésatöbbi! Szóval király!

Próbálom rávenni "Ratyeszt", de ugye azért nem olcsó... Hát minden esetre álmodozom!

Szólj hozzá!

Címkék: hollandia ratyesz

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldcitrom.blog.hu/api/trackback/id/tr601477709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása